Onneksi tammikuu on jo takana ja kevät ja kesä päivä päivältä lähempänä.. Täytyy tunnustaa, että koirien kanssa ei ole tullut harrastettua niin yhtään mitään. Suorastaan hävettäää. Iriksellä on selvästi (?) painokin noussut tai sitten pyöreys johtuu lähenevästä valeraskaudesta. Irishän on valeraskaana aina ahkerasti pesää rakennellut ja maitoakin nisistä on tullut ihan selvästi.

Kimmo juuri pari päivää sitten mietti soittavansa yhdelle tutulle, josko lähtisi kettuja luonnonluolille haistemaan Iriksen kanssa. Katsellaan nyt.. Keväämmällä olisi tarkoitus lähteä Maijaa keinoluolille todenteolla treenaamaan. Jos vaikka saisi sen kokeeseenkin ilmoitettua...??? Kaikkien koiriemme peruskunto vaan tuppaa näin talvisin repsahtamaan... Irikselläkään noita ajohommia ei ole ollut sitten syksyisten jänisjahtien... (Silmänisku). Kunhan illat tästä pitenevät, lupaan kunnostautua kunnon iltalenkeillä kaikkien koiruuksiemme kanssa!!!

Seppo on täysin hurahtanut muovisiin vinkuleluihin. Se kantelee niitä yötäpäivää mukanaan. Eri kivaa yöllä, kylkeä kääntäessään, herätä vingahdukseen jos toiseenkin. Seppo muuten voi oikein hyvin. Selkävaivoista ei ole tietoakaan ja elämäniloa löytyy kuin pentuikäisellä konsanaan... Seppohan on aina ollut sellainen ihanainen höppänä!!!

Ai niin, suoritin metsästystutkinnon loppu syksystä läpäisten kokeen ensi yrittämällä..