Taas tuli ilmoitettua likat näyttelyyn... Kyseessä on Tampereen KV 16.3. Mitä olen palstoja lueskellut, on sinne tulossa paljonkin mäyräkoiria. Kääk. Tuomarina on Unto Timonen, jonka arvostelusta meillä ei ole kokemusta. Tuomarilla ei ole niinkään väliä Maijan kohdalla, sillä Pikku Neidillä on karva ok. Iris-mamman niukka karva taas ei miellytä kaikkia tuomareita. No, avoimin mielin lähdemme koitokseen!
Nyt alkoi meillä muuten hiihtoloma. Lumesta ei ole tietoakaan ja plussakelit ovat vallanneet eteläisen Suomen. Pari päivää tosin on pohjoistuuli puhaltanut ja tänä aamuna mittari näytti -14 astetta. Ei hätää, huomiseksi on taas luvattu plussaa... Sepon tassut ovat yleensä jäätyneet noin kymmenessä pakkasasteessa, mutta tänä aamuna siitä ei ollut merkkiäkään. Liekö syynä maasta puuttuva lumi?...
Maanantai aamuna lähdemme mökille muutamaksi päiväksi. Ihanaa, koiruudet pääsevät juoksentelemaan villinä ja vapaina :)
Ai niin, työkaverini Maarit menee hakemaan tänään kotiinsa omaa pientä ihanaa mäyräkoiratyttöä Wera Matildaa. Wera on Kennel Freundsin kasvatti, virallisen nimen voin kirjoittaa myöhemmin.Sovittiin, että soittelen ensi viikon lopulla jos vaikka menisin katsoimaan pikku pentua. Wautsi!