Eilen palattiin mökiltä kotiin. Reissu meni jälleen hyvin. Koirat pysyivät tallessa, epäilen jo Iriksen riistavietin kadonneen... Oikeesti hyvä etteivät ottaneet hatkoja, sillä tiedän senkin päivän vielä tulevan. Kiva onkin sitten odotella kolmea reipasta mäyräkoiraa kotiin reissultansa.
Kerran ovat Iris ja Seppo lähteneet pidemmälle reissulle. Iris otti kauriin ylös ja se olikin sitten menoa. Iriksellä oli kyllä tutka kaulassa, mutta sen kantavuus ei koko ajan riittänyt. Eli ei mitään havaintoa missä mamman kulta oli. Minä en onneksi ollut mukana mökillä vaikkakin Kimmo sitten jossain vaiheessa soitti ja hermostutti mut... Seppo on niin kova jätkä, että sehän lähti heti "siskolikan" messiin. Ei toivoakaan, että olisi Iriksen perässä pysynyt. Sepon reissu kesti kolmisen tuntia ja siinä vaiheessa oli pojan voimat melkoisen finaalissa. Iris viihtyi vajaan tunnin kauemmin metsässä, mutta niin vain ilmestyi takaisin mökille!!

Eilen aamulla olikin sitten lumi maassa kun herättiin. Mitä ihmettä, keväthän se piti tulla... Katseltiin aamulla formulat, siivottiin ja lähdettiin kotiin. Koiratkin ihan mielellään köllöttelivät sohvalla.
Kotona Maija hakeutui heti omaan boxiinsa  ja eipä sitä ole sitten  pahemmin näkynytkään. Pikkuisen on Neiti väsynyt, nukkuu koko ajan  niinkuin tosin Seppo ja Iriskin. Maijalle se vaan ei ole niin tavallista. Meidän energiapakkaus <3 (lue: adhd...)

1402890.jpg
Hei kaverit, älkää hyytykö. Tulkaa jo!