1787348.jpg

Näin se vaan neljä viikkoa on hurahtanut ja aika palata arkisempiin puuhiin.
Loma meni mökeillä Hauholla ja Loviisassa sekä välillä kotonakin laiskotellessa...
Pääsääntöisesti kelit suosi meitä ja paljon vietettiin aikaa veden äärellä.
Seppo vihaa  vettä paitsi veneestä käsin. Pikku-Mies seisoi takatassujen varassa ja nojasi laitaan etutassuilla "tukka" hulmuten!
Myös Tytöt olivat aina valmiita veneilemään. Iris ja Maija rakastavat vettä. Maija mamoilee vielä uimista, mutta kahlailee kyllä koko ajan. Välillä se otti hutiaskeleita ja joutui uimaan. Hyvin se sujui, kunhan Maija saisi vaan hiukan vielä lisää itseluottamusta.
Irishän se sitten uikin melkoisen paljon. Tennispallo oli tämän loman suosikki ja sen perään syöksyttiinkin vesi pärskyen. Muutaman tennarin iris halkaisi. Sen kun heitti mereen ,se upposi. Irishän ei ole mikään "tyhmä", joten sepä sukelsi perään. Sen verran oli syvää, ettei onnistunut, mutta rantavedestä Iris pelasti pallon raadon. :) Iris työnsi päänsä myös vettä täynnä olevaan ämpäriin, yrittäessään saada pikkusinttejä kiinni.
Muutamat verijäljet tehtiin silmälläpitäen syksyn koetta. Irishän siihen kokeeseen siis menee, mutta myös Seppo sai jäljestää harjoitusmielessä. Tällä kertaa kävi mielessä josko sittenkin Sepon pitäisi kokeeseen mennä...
Oli aivan mieletöntä seurailla Koiruuksien touhuja!
Seppo sai kulkea omia teitään, pysyen kuitenkin koko ajan pihapiirissä.
Iris seuraili meitä ihmisiä joka paikkaan, myös saunaan piti joka päivä päästä.
Maija ei ollut sekuntiakaan paikoillaan, paitsi katsoessaan ja nuuskutellessaan merta, laiturin päässä istuen. Voi miten meidän Pikku-Neiti osasikin nautiskella! Välillä oli pakko huilailla sisälläkin, vaan Maijapa hiipi, silmät vilkkuen, oven raosta ulos. Siellä se sitten välillä, siis ihan itsekseen, spurttaili ja muuten vaan kuljeskeli ympäriinsä.
Nyt sitten kun ollaan oikeasti kotiudutttu, koirat eivät ole muuta oikeastaan tehneetkään kuin nukkuneet.
Koulut alkavat vasta viikon päästä, sitten saavat koiramme viimeistään rauhassa nukkua ja nähdä hauskoja unia mökkireissuyistamme.