Vaikka Seppo onkin ykkösajatus koko ajan meidän perheessä, ei tietenkään sovi unohtaa meidän likkojakaan. Hieman ihmeissään ne ovat tietenkin olleet ja varsinkin Iris oli suurena lohtuna hätämme ja huolemme aikana. Se oli kyynelien vakkarikuivattelija ja muutenkin aina kiipesi varovasti syliini lohduttamaan. Maija nyt on vaan sellanen hömppä, että liekö tuo tajunnut mitään. Ehkä sen, ettei sen kanssa jaksettu leikkiä niinkuin yleensä ;)
Mutta siis onnellisia olivat Maija ja Iriskin saatuamme auton parkkiin mökillä.  Samantien juostiin 110 taulussa pihaa ympäri.  Lauantai aamuna Irppu päätti treenata ajoa lähtemällä pihalta jäniksen perään. Vajaat kaksikymmentä minuuttia ja Iris tuli pihaan takaisin. Onneksi, mutta toisaalta ei ollut mikään vakuuttava esitys mahdollisia syksyn kokeita silmälläpitäen...
Maija ei oikein meinanut uskaltautua uimaan. Mieli teki kovasti, mutta jokin siinä mätti. Irikselle heitettiin keppejä mereen ja menihän se Maijakin sitten Mamman perään. Maija ui rauhallisesti ja tietenkin samaa keppiä oli Iriksen kanssa raahattava rantaan. Niillä on kyllä edelleenkin mieletön Äiti-Lapsi suhde!

1625723.jpg
Simo

Annun Cockeri Simo (Triplet Peter Pan) oli mukana mökillä ja siitä Maija saikin vauhdikkaan leikkikaverin. Välillä Simo "komensi" Maijaa ja samantien Iris oli paikalla, häntä piukeena, pitämässä pentunsa puolia.
Osittain ehkä siksikin Maija on niin "nössö", kun Mami on aina paikalla. Tiedä sitten.
Nautimme kaikki vähintään yhtä paljon auringossa löhöilystä, grillimakkarasta, merestä ja ylipäätänsä Suomen suvesta. Kesälomaa odotellessa...

1625731.jpg
Iris ja Seppo kaverukset soffalla köllöttelemässä.

1625742.jpg
Maija antaa kyytiä kepille.

1625746.jpg
Iris nojatulilla mökkireissun jälkeen pikkuisen väsyneenä!