Eilen aamupäivällä tultiin lähes koko perheen voimin mökille.Vain Noora puuttuu, koska hänpä lähti Pariisiin. Onnen tyttö!
Vanhempani olivat olleet viettämässä viikonloppua mökillä, joten mökki oli lämpimänä meitä odottamassa. Iris aloitti ulvomisen saaristotielle saavuttuamme ja Seppo kun olimme hiekkatiellä. Maija se vaan ihmetteli: "että mikä niille nyt tuli?"
Lahden pinta oli edellisenä yönä jäätynyt hieman. Piti olla tarkkana, ettei hömppä Maija menisi jäälle. Aluksi piti muutenkin olla skarppina, etteivät  ne vaan lähtisi heti pitemmälle reissuun. No ei siitä näyttänyt olevan huolta. Maija seuraili muita koiria tai sitten meitä ihmisiä. Irikseen ja Seppoon sitä jo luottaa ja ne ainakin tuntevat suurinpiirtein mestat. Pääasia oli että kaikilla, varsinkin koirilla näytti olevan hauskaa!
Yöllä oli ollut pakkasta ja aamullakin herättyämme oli vielä -7c. Ihana oli vaan avata ovi ja päästää koirat ulos.
Äsken Kimmo kävi koirien kanssa toisella mökillämme tuossa naapurissa ja Sepolla meinasi tassut jäätyä. Pikkuinen niitä sitten yritti siinä auringossa lämmitellä. Täytyy tässä vetäistä toppareleet päälle ja siirtyä ulkoilmaan, ihanaan auringonpaisteeseen, vahtimaan koiruuksien touhuja.

Kuvat on otettu kamerakännykällä, joten eivät ole ihan priimaluokkaa =)
1309913.jpg
Iris valppaana.

1309909.jpg
Seppo lempipuuhassa kaislojen seassa.

1309911.jpg
Ja Maijakin hetken paikoillaan...