1479100.jpg

Tänään Minä, Maija, Sulo (Triplet Wag the Dog) ja Annu suunnattiin auto kohti hyvinkäätä ja koirakylpylää. Minä ja Maija ilmoittauduttiin Läpän järjestämälle tutustumiskäynnille Aptus koirakylpylään (www.koirakylpyla.com,) ja koska tilaa vielä oli, pyydettiin Annu ja Sulo mukaan.
Maijalle kokemus sinänsä oli jo hyvä, koska sai taas tutustua itsekseen uusiin koirakavereihin.
Vähän oli ällöö kun joutui ekaks kastautumaan suihkun alla... Liivien pukeminen viime kesältä mökillä oli tuttua, mutta ehkä sittenkin jo unohtunut. Ne oli kans vähän ällöt päällä... mutta niihinkin  tottui pian.
Vaikka Maija onkin uinnut mökillä meressä, altaassa uiminen oli aikas jänskää. Matto rampilla oli ihan eri juttu kuin ranta mökillä!

1479124.jpg

Tarvittiin siis uittajan apua veteen menossa. Meillä omilla ihmisillä kun oli vaatteet päällä ja auttamaan pystyimme vain altaan reunalta. Tämä "Uittaja" kulki Maijan vierellä ja rohkaisi koko ajan Maijaa, koska se olisi halunut kiivetä altaan laidalta ylös... Aina Maija kuitenkin ui altaan päähän ja nousi sieltä ylös.

1479104.jpg

1479103.jpg

Taisi olla viisi kertaa kun Maija ui altaan mitallisen. Sen jälkeen Maija sai juoksennella vapaasti allasalueella ympäriinsä. Veteen teki vielä kovasti mieli, mutta kun ei uskaltanut.

1479122.jpg

1479107.jpg

Hienosti Maija otti kontaktia uusiin koirakavereihin, "väärän rotusiinkin". Vain muutaman kerran meinas haukkukin vaan suusta karata. Välillä juostiin hirmuista vauhtia allasta ympäri ja Maija toimi myös uimavalvojana kävellen vierellä altaan reunaa pitkin samaa tahtia kun kaveri ui altaassa.

1479114.jpg

Maija ja Sulo kuivattelemassa... Kun kaikesta oli selvitty kunnialla, piti mun tietty järkyttää vielä Pikkuisen mieltä föönillä. Hyvä ettei Maija kiivennyt seiniä pitkin ylös. Tyydyttiin siis kuivaamiseen pyyhkeellä. Eipä oltais muuta itseasiassa tarvittukaan. Sulon heiniä noi föönit sun muut vehkeet :)

Tämä kokemus oli näytti olevan sekä fyysisesti että henkisesti sen verran rankka, että tässä vaiheessa Maijan rotsi oli jo ihan tyhjänä!! Meidän riehupetteri käyttäytyi niin rauhallisesti, eikä pannut ollenkaan pahakseen, kun vein sen autoon boxiin huilailemaan.